Resultats de la cerca frase exacta: 6

Diccionaris terminològics  | Alimentació. Gastronomia
1. fontal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de crosta prima i compacta, i pasta premsada i cuita, tendra, de color blanc de vori, amb alguns ulls petits, i de gust suau, d'origen italià. [...]
2. L'Étivaz
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta dura, premsada i cuita, de color groc de vori, de gust afruitat i amb regust d'avellana, originari de la vila suïssa de L'Étivaz. [...]
3. formatge ibores
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge gras, fet exclusivament amb llet de cabra, de pasta semidura de color blanc de vori, de gust mantegós i una mica àcid, picant i salat, crosta llisa i generalment untada amb oli o coberta de pebre vermell. [...]
4. idiazàbal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge basc fet amb llet d'ovella latxa, amb la crosta de color marró, de pasta premsada i no cuita, de color blanc de vori, atapeïda i flexible, de gust suau i fumat, que conté un 45% de matèria grassa. [...]
5. formatge Maó-Menorca
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge fet amb llet de vaca, de pasta ferma i tall sencer, de color blanc de vori a groguenc, amb ulls petits distribuïts irregularment, de gust suau, lleugerament salat o acídul, i crosta de color groguenc i ataronjat marró. [...]
6. idiazàbal
Font Diccionaris terminològics del TERMCAT
Àrea temàtica Alimentació. Gastronomia
Formatge basc fet amb llet d'ovella latxa, amb la crosta de color marró, de pasta premsada i no cuita, de color blanc de vori, atapeïda i flexible, de sabor suau i fumat, que conté un 45% de matèries grasses. [...]